We zijn gestart!


Vandaag is de dag dat Easy Living Projecten van start is gegaan.

Iedere in de Benelux woonachtige dromer over een leven in het mooie Portugal, of dat nou permanent of semi-permanent is, willen wij via deze website informeren over de prachtige projecten van Easy Living Portugal.

Projectontwikkelaar Jack Bastiaansen, zelf woonachtig en werkzaam in Portugal, heeft ons gevraagd of wij als makelaar/verkoopadviseur de verkoop van zijn projecten willen begeleiden. Omdat het hier gaat om projecten in een kleinschalige setting welke gebouwd gaan worden in een ongewoon hoogwaardige en duurzame kwaliteit, zijn wij erg verheugd van hem het vertrouwen te hebben gekregen om deze woningen en appartementen te mogen verkopen.

Alle projecten zijn gelegen in het groene noorden van Portugal. Een regio waar je zult genieten van het echte Portugese leven, de prachtige natuur en de Portugese steden als Guimaraes, Braga, Vila Real en natuurlijk Porto.

De website is nog in ontwikkeling maar heeft u interesse, laat het dan weten aan een van de projectadviseurs.

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *