We zijn gestart!


Vandaag is de dag dat Easy Living Projecten van start is gegaan.

Als onderdeel van Easy Living Portugal bundelen we de kennis en kunde van de projectontwikkelaar en de projectadviseurs.

Iedere in de Benelux woonachtige dromer over een leven in het mooie Portugal, of dat nou permanent of semi-permanent is, willen wij via deze website informeren over de prachtige projecten van Easy Living Portugal. Woningen en appartementen in kleinschalige projecten, gebouwd in een ongewoon hoogwaardige en duurzame kwaliteit en gelegen in het groene noorden van Portugal. Een regio waar je zult genieten van het echte Portugese leven, de prachtige natuur en de Portugese steden als Guimaraes, Braga, Vila Real en natuurlijk Porto.

De website is nog in ontwikkeling maar heeft u interesse, laat het dan weten aan een van de projectadviseurs.

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *