Over de Zekerheden van Easy Living Portugal

Wanneer je een woning of een appartement aankoopt op één van de projecten dan biedt Easy Living Portugal een aantal zekerheden die je in Portugal lang niet altijd ziet. We zetten ze hieronder graag voor je op een rij.

Zekerheid 1

Easy Living Portugal bouwt altijd met 5 jaar garantie en altijd inclusief 23% BTW.
Er wordt dus niets onderhands geregeld met “mannetjes” of zonder bon. Alleen zo kan Easy Living Portugal de 5 jaar door de overheid erkende garantie verlenen.
Omdat alles direct gaat en alle eventuele tussenschakels in de projectketen zoveel als mogelijk is zijn weggelaten, kunnen de woningen en appartementen tegen zeer scherpe prijzen worden aangeboden! 

Zekerheid 2

De gemeente heeft voordat de bouw aanvangt alle officiële vergunningen afgegeven en staat in samenwerking met Easy Living Portugal te allen tijde garant voor het afbouwen van de volledige infrastructuur.

Zekerheid 3

Alle woningen en appartementen voldoen aan een hoge kwaliteitsstandaard waarbij veel aandacht besteed wordt aan de gebruikte materialen en de energiezuinigheid. Er is altijd sprake van A+ kwaliteit van bouwen, lees hier meer daarover.

Easy Living Portugal werkt hiervoor samen met de bouwcombinatie Sensetec. Deze bouwcombinatie heeft  een Zwitserse achtergrond en realiseert veelal grotere projecten. Deze Zwitserse invloed merk je in de gestructureerde werkwijze, het type mensen en de gebruikte materialen.

Zekerheid 4

De genoemde 5 jaar garantie en A+ kwaliteit zijn standaard voor ieder project en iedere woning. Er gelden geen prijsopslagen of aanvullende clausules. lees hier meer daarover.

Zekerheid 5

De continuïteit van Easy Living Portugal en daarmee de afbouwgarantie is door Jack Bastiaansen goed geregeld, lees hier meer daarover.

Zekerheid 6

De termijnbetalingen tijdens de bouw vinden altijd achteraf plaats. Kopers betalen pas als de omschreven werkzaamheden zijn uitgevoerd. De voorfinanciering van de woonprojecten verzorgt Jack Bastiaansen met eigen geld en door ruim voldoende kopers. Op deze manier zijn de woonprojecten financieel zeker gesteld. Kopers hoeven de aannemer niet vooraf te betalen voor inkoop van materialen zoals vaak gebruikelijk is .

Zekerheid 7 Gemeenschappelijk en Zelfvoorzienend

Easy Living Portugal bouwt geen grote anonieme complexen voor vakantiegangers maar richt zich op projecten op een meer menselijke schaal voor permanente of semi-permanente bewoning. Omdat wij met alle aspirant-kopers persoonlijk contact hebben, zien we kans om mensen bij elkaar te brengen die na aankoop bijzonder aangename buren blijken en die goed bij elkaar passen.

Betaalbaar wonen met een sociaal karakter en privacy, A+ kwaliteit heeft een naam, Easy Living Portugal!

Comments are closed