Steeds meer mensen vanuit de Benelux ontdekken de noordelijke regio van Portugal als uitstekend alternatief om een kortere over langere periode door te brengen (het barst er tenslotte van de mooie steden, overweldigende natuurgebieden en de echte Portugese cultuur). Daarom bouwt Easy Living Portugal voor de liefhebbers van wonen aan de kust in Arvore, Vila do Conde een zeer fraai vormgegeven complex met 9 Design Appartementen. Deze liggen op slechts 200 meter van het strand en op een paar minuten wandelafstand naar een prachtig duingebied met fraaie houten wandelpaden/loopbruggen. De metro is op loopafstand bereikbaar en daarmee ben je in 45 minuten midden in het centrum van Porto. De winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn ook allemaal op loopafstand gelegen.
Je eigen appartement is eenvoudig vanaf de luchthaven binnen 15 autominuten te bereiken.

Naast het zeer uitgesproken en moderne design, met verplaatsbare houten shutters per balkon biedt het complex voor de negen eigenaren een fantastische gezamenlijke daktuin met zeezicht welke per lift bereikbaar is.

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de Lijntekeningen en Artist impressions van de Ocean Apartements in Vila do Conde? Neem dan contact op.

Wonen in de Minho of aan de Zee.

De ‘geboortestreek’ van Portugal is landelijk, groen, kalm en traditioneel. Je vindt er eindeloze wijngaarden, historische steden en imposante natuurgebieden met prachtige waterelementen. De streek Minho in Portugal staat bekend om de adembenemende natuur en het aangename klimaat in alle jaargetijden

Op TV Minho Natuur en Vila do Conde Zee

Comments are closed