Ocean Apartments

Árvore, Vila do Conde in de regio Porto in Portugal

De Portugese bevolking noemt dit specifieke gebied, Vila do Conde, de Algarve van de regio Porto, maar dan zonder de drukte van de Algarve. Bekijk hieronder de promovideo en je begrijpt wel waarom Vila do Conde in populariteit aan het groeien is.


De appartementen zijn ruim opgezet met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Op de lijntekening hieronder zie je een impressie van de indeling per verdieping. Het appartementen complex is voorzien van een gemeenschappelijke daktuin met uitzicht op de zee en elk appartement heeft een breed privé-terras met houten shutters.

Binnen 2 minuten wandel je naar de Zee. Voor het woonproject ligt, ook op 2 minuten wandelen, een ongerept uitgestrekt duingebied. Daar liggen lange houten loopbruggen om eindeloos te wandelen. Binnen 45 minuten ben je met de nabij gelegen Metro in het centrum van Porto en de luchthaven van Porto is met de auto binnen 15 minuten te bereiken. Een ideale plek voor uw (semi)-permanente verblijf.


Wat is er verder inclusief:
A+ Airco systeem
A+ Warmwatervoorziening
Aluminium ramen en deuren met A+ dubbel glas
Electrische rolluiken
Balkons met 180 centimeter diepte en houten shutters
2 liften en trappenstelsel
aangelegde elektriciteitspunten
Wand en vloertegels in badkamers
Vloertegels in het gehele appartement
Sanitair
Eigen parkeerplek en berging in onder kelderde privé garage
Schilderwerk binnen en buiten
Keukenbijdrage ter waarde van €5000,- inclusief 23 % btw en inclusief installatie
Aangelegde daktuin voor alle Ocean Apartments
Architect kosten

Comments are closed