Ocean Apartments

Árvore, Vila do Conde in de regio Porto in Portugal

De Portugese bevolking noemt dit specifieke gebied, Vila do Conde, de Algarve van de regio Porto, maar dan zonder de drukte van de Algarve. Bekijk hieronder de promovideo en je begrijpt wel waarom Vila do Conde in populariteit aan het groeien is.


De appartementen zijn ruim opgezet met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Op de lijntekening hieronder zie je een impressie van de indeling per verdieping. Het appartementen complex is voorzien van een gemeenschappelijke daktuin met uitzicht op de zee en elk appartement heeft een breed privé-terras met houten shutters.

Binnen 2 minuten wandel je naar de Zee. Voor het woonproject ligt, ook op 2 minuten wandelen, een ongerept uitgestrekt duingebied. Daar liggen lange houten loopbruggen om eindeloos te wandelen. Binnen 15 minuten ben je met de nabij gelegen Metro in het Centrum van Porto en het vliegveld van Porto is met de auto ook binnen 15 minuten te bereiken. Een ideale plek voor uw (semi)-permanente verblijf. Aan het eind van het vierde kwartaal 2021 starten we met de bouw.

De koopsommen van de 3-kamer appartementen zijn in de Pre-Sale periode tot 30 juni 2021 nog zeer aantrekkelijk!

Begane grond € 250.000,–
Eerste verdieping € 260.000,–
Tweede verdieping € 275.000,–

Prijzen zijn inclusief 23 procent btw en 5 jaar garantie.

Wat is er verder inclusief:
A+ Airco systeem, A+ Warmwatervoorziening, Aluminium ramen en deuren met A+ dubbel glas, Electrische rolluiken, Balkons met 180 centimeter diepte en houten shutters, 2 liften en trappenstelsel, aangelegde elektriciteitspunten, Wand en vloertegels in badkamers, Vloertegels in het gehele appartement (het leggen van de tegels is inclusief. Vloertegels naar keuze in prijsklasse €15,- m2, wandtegels naar keuze in prijsklasse €12,- m2), Sanitair, Eigen parkeerplek en berging in onder kelderde privé garage, Schilderwerk binnen en buiten, Keukenbijdrage ter waarde van €5000,- inclusief 23 % btw en inclusief installatie, Aangelegde daktuin voor alle Ocean Apartments, Architect kosten.

Comments are closed