Nadat we in de omgeving van Ribeira de Pena een goede locatie voor de bouw van onze Nature Houses gevonden hadden, zijn we gestart met de voorintekening op dit project. Bij de verkoop van het eerste woonproject in Canedo de Basto (10 individuele Comfort Bungalows met gezamenlijk zwembad), bleek uit de reacties dat er ook behoefte is aan de mogelijkheid om over een eigen zwembad te kunnen beschikken. Zo ontstond het ontwerp van de Nature Houses; woningen met een identieke indeling met twee geheel van elkaar gescheiden slaapkamers met eigen badkamer – om zo voldoende privacy te waarborgen als je gasten op bezoek hebt – maar ook met een eigen zwembad van 4×8 meter en een priv√© vrijstaand gastenverblijf welke bijvoorbeeld te gebruiken is als b&b-unit of zakelijk als ‘kantoor bij huis’.

Nadat we een optie op de grond genomen hadden en een start was gemaakt met het verkavelingsplan, bleek dat er in de directe nabijheid een aantal grote elektriciteitsmasten zouden verrijzen. Verre van ideaal en zeker niet gewenst bij de ontwikkeling van dit plan.

We zijn daarom druk doende met de zoektocht naar en de aankoop van een alternatieve locatie. Daarom kun je de auto van Easy Living Portugal regelmatig in deze mooie streek tegen komen.

De mogelijkheid tot voorinschrijving, waarbij u uw interesse kenbaar kunt maken, laten we open staan maar vooralsnog is de informatie die wij u kunnen verstrekken summier.

Comments are closed