Goed nieuws!
Een geschikt terrein voor de bouw van het volgende project van Easy Living Portugal is aangekocht.

Na een lange zoektocht in de wijde omgeving, waarbij diverse terreinen zijn bekeken (en om verschillende redenen ook weer zijn afgevallen) is het gelukt om op slechts een paar autominuten vanaf het eerste bouwproject in Canedo de Basto een mooi terrein aan te kopen.

Het is altijd een hele puzzel om vooraf duidelijkheid te krijgen over de door de gemeente toegestane bouwmogelijkheden, het aantal te realiseren woningen en de vergunningverlening. Dat wil je het liefst uitgezocht hebben alvorens de handtekeningen onder een koopcontract voor de grond gezet worden. Easy Living Portugal maakt hiervoor gebruik van de diensten van een vaste notaris die de afgelopen weken alles zorgvuldig heeft gecontroleerd.

Het terrein is groot genoeg om er 10 bungalows, elk voorzien van 2 slaapkamers, een heerlijk ruim buitenterras en een eigen zwembad te bouwen waarbij de natuurkavels ook echt groot zijn. Deze variëren van 617 m² tot maar liefst 963 m² (zie hiervoor een volgend bericht met prijzen en indelingen van de Nature Houses).

De foto toont een gedeelte van het bouwterrein. Een aantal woningen hebben vrij zicht richting het ‘dal’ terwijl anderen juist meer grenzen aan de omliggende heuvels. Voor elk wat wils dus.

In tegenstelling tot het nabij gelegen eerste woonproject zijn de te bouwen woningen binnen het project Nature Houses meer geschikt voor verhuur/belegging waarbij een rendement op het geïnvesteerd vermogen van 5% of meer tot de mogelijkheden behoort.

Ontwikkeling: Easy Living Portugal, www.easylivingportugal.com
Verkoopinformatie: Easy Living Projecten, www.easylivingprojecten.com

Start verkoop: september 2021
Start bouw: 2022, datum nog niet bekend

Comments are closed