Eigendomsoverdracht via de notaris

Eindelijk is het dan zover. Het grondstuk voor de Nature Houses is definitief overgedragen.
Op 3 september 2021 kon projectontwikkelaar Jack Bastiaansen ons melden dat de grond voor het tweede project in Canedo de Basto was aangekocht. Wanneer je echter alles zorgvuldig wil regelen zonder het risico te lopen dat gedane beloftes niet worden nagekomen dan gaat er behoorlijk wat tijd overheen voordat de officiële overdracht kan plaatsvinden.

Na veel papierwerk en controles om er zeker van te zijn dat er geen ‘losse eindjes’ zouden zijn en het maken van 10 woonkavels door de gemeente is goedgekeurd, is op 19 februari 2022 het grondstuk voor het volgende woonproject met 10 bungalows in Canedo de Basto definitief via de notaris in eigendom overgedragen. Op de foto hierboven de verkopers met hun kinderen samen met projectontwikkelaar Jack Bastiaansen nadat zij hiervoor gezamenlijk de handtekeningen bij de notaris gezet hebben.

De totale terreingrootte is maar liefst 10.314 m² waardoor het mogelijk is om de kavels voor de 10 Nature Houses zeer royaal te maken voor een optimale woonbeleving.

Woonbeleving

De Portugal Comfort Living Nature Houses beschikken over een pergola & porch van maar liefst 26 m2. De stijlvolle houtelementen en unieke kurkafwerking aan de buitenzijde maken dat de A+ Nature Houses in eenheid zijn met de uitgestrekte natuur rondom.

Direct vanuit jouw A+ Nature House in de natuur wandelen, fietsen, zwemmen, golfen, pilatus, mountainbiken, kanovaren, raften, tennis, wielrennen, aqua fitness, paardrijden, canyoning, nordic walking, spinning, fitness en meer.

Midden in de Natuur wonen en toch ben je binnen no time in een gezellig dorp waar alle voorzieningen aanwezig zijn. Door de enorme A+ glasoppervlakken in de bungalow ervaar je de natuur ook binnen. Dat maakt het wonen in een Nature House van Portugal Comfort Living tot een beleving enig in haar soort.

Comments are closed