Second Home Beurs: voor de eerste stap naar een tweede huis

Easy Living Portugal is al jaren als exposant aanwezig op de Second Home Beurzen in Nederland en België. Vanaf 2021 vindt de verkooppresentatie en advisering aan geïnteresseerden niet meer plaats door de projectontwikkelaar zelf. Daarvoor wordt de adviesorganisatie Easy Living Projecten ingeschakeld.

De Second Home Beurs is een goede mogelijkheid om ons vrijblijvend te ontmoeten en je in een persoonlijk gesprek te laten informeren. Op de beurs vind je meer dan 140 makelaars uit ruim 20 landen onder één dak en een uitgebreid seminarprogramma.

Met een bezoek aan de Second Home Beurs zet je de eerste stap naar een tweede huis.

Informatie & inspiratie

Het kopen van een tweede woning is een serieuze zaak. Het is belangrijk je goed te laten informeren en gebruik te maken van de kennis en ervaring van experts. Op de Second Home Beurs staat het verkoopteam van Easy Living Projecten, samen met veel andere deskundigen, klaar om jouw vragen te beantwoorden en je de mooie projecten van Easy Living Portugal te laten zien. Er wordt kennis gedeeld over alle denkbare praktische, juridische en fiscale onderwerpen die bij de aankoop en het bezit van een tweede huis een rol spelen. Niet alleen op de beursvloer, maar ook tijdens de vele inspirerende seminars. Zo weet je zeker, dat die belangrijke eerste stap er meteen één in de goede richting is.

Tickets
Via onderstaande link registreer je eenvoudig 2 gratis vrijkaarten om ons te bezoeken op de Second Home Beurs. We kijken er naar uit je welkom te heten op onze stand!

Vraag hier je gratis toegangskaarten aan

2022

18 – 20 maart Jaarbeurs Utrecht 10:00-17:00 uur Aanwezig: verkoopteam Easy Living Projecten

23 – 24 april MECC Maastricht 10:00-17:00 uur Aanwezig: Jack Bastiaansen Easy Living Portugal

14 – 15 mei Flanders Expo Gent 11:00-18:00 uur Aanwezig: verkoopteam Easy Living Projecten

30 september – Jaarbeurs Utrecht 10:00-17:00 uur Aanwezig: verkoopteam Easy Living Projecten
02 oktober

Comments are closed