Kijken…kijken…niet kopen. Wie kent dit gezegde over zuinige Nederlanders niet.

Maar toch is er, sinds de markt van online aankopen een enorme boost heeft gekregen door het verplicht thuis moeten blijven tijdens de corona-crisis, een duidelijke trend waarneembaar dat kopen zonder het product ‘in handen’ gehad te hebben sterk toeneemt.

En dat geldt echt niet alleen voor aankopen die de dag na bestelling bij jou thuis afgeleverd worden. Juist ook door de mogelijkheid om online heel veel informatie te vergaren, worden ook grotere aankopen zoals een nieuwe auto of (tweede) woning steeds vaker ‘op afstand’ gedaan.

Portugal Comfort Living is hier met de verkopen van de projecten in Noord-Portugal ook prima op voorbereid. Inmiddels zijn er een aantal Comfort Bungalows op het eerste woonproject op deze wijze via het Easy 1-2-3 Online Koop – principe verkocht en ook voor de Nature Houses op het volgende project neemt de interesse toe.

Easy 1-2-3 Online Koop

Het uitgebreide Portugal Comfort Living videokanaal en het gebruik van Google Maps zorgen er voor dat kopen op afstand dichtbij komt. Deze verkoop wordt uiteraard wettelijk goed geregeld.

Stap 1

Bekijk de video’s op het uitgebreide videokanaal. Er staan inmiddels een paar honderd korte video snapshots over de ontwikkeling van met name het eerste woonproject online. Zo kun je goed de vorderingen van de laatste tijd volgen, de kwaliteit van bouwen zien en een goed beeld krijgen van de directe omgeving en het uitzicht vanaf de verschillende kavels.

Het eerste Bungalow project ligt in Canedo de Basto, afslag Dentro. Dat is 6 kilometer afstand van Arco de Baulhe met alle voorzieningen en 12 kilometer afstand van Cabeceiras de Basto met alle voorzieningen. De coördinaten van het Easy Living Portugal voor Google Earth zijn: 41º27’1.09″N  7º57’29.81″W Als je hier klikt zie je het terrein in Google Earth vanaf boven en kan je in en uitzoomen over de omgeving. Het openen van Google Earth duurt even. Google Earth kan je ook via de link installeren als je het nog niet hebt.

Bekijk daarna via Google Maps de wat wijdere omgeving. Zo ontdek je dat prachtige fiets- en wandelgebieden, historische steden als Braga en Guimaraes, kleinere stadjes voor de dagelijkse boodschappen (markten), de verkoelende rivier Tamega met zwem- en kayakmogelijkheden en overige sportieve uitdagingen voor meer actieve mensen allemaal binnen bereik gelegen zijn.

Heb je aanvullende vragen die je liever eerst via e-mail stelt? Dat kan. Stel je vraag aan ons Project Adviesteam en stuur een mail aan info@easylivingprojecten.com.

Stap 2

Ben je echt enthousiast geworden? Plan dan een (beeld)belafspraak met onze projectadviseur Huub. Je kan alle vragen stellen die je wil en zo mogelijk sturen we je aanvullende informatie na afloop van het gesprek.

Stap 3

Plan een Privé zoom Meeting met Jack Bastiaansen. Jack woont en werkt al jaren in Noord-Portugal en kan je uit eigen ervaring alles vertellen over hoe het is om in Portugal te wonen, over de bouw en plannen voor toekomstige projecten en over de zekerheden die geboden worden.

Ben je overtuigd en heb je besloten tot aankoop van een woning of appartement over te gaan dan volgt het wettelijke koopcontract (Contrato Promessa de Compra e Venda). Deze kan op afstand getekend worden met bescherming door de Portugese overheid.

Jack zal dat allemaal uitleggen tijdens de Privé Zoom Meeting.

Alles is wettelijk en zeker geregeld inclusief Gemeente Garantie voor het afbouwen van alle projecten.

Nog even een korte en bondige samenvatting? Bekijk de video hieronder.

Comments are closed