In het noorden van Portugal in de prachtige Minho worden momenteel een aantal kleinschalige projecten voor permanente of semi-permanente bewoning ontwikkeld door Portugal Comfort Living.

Op het eerste woonproject gelegen in Canedo de Basto (via de A3 en A7 in circa 55 autominuten vanaf de luchthaven in Porto te bereiken) zijn nog slechts 2 Comfort Bungalows te koop.

Koop nu voor een aantrekkelijke vaste prijs!

Omdat er ontwikkeld wordt zonder winstoogmerk en geen gebruik gemaakt wordt van dure financieringsvormen staat de gepubliceerde kwartaalprijs echt vast en komt er bijvoorbeeld ook geen bouwrente bij (zoals in Nederland altijd wel het geval is).

Uitzicht vanaf het project


Beschikbaar:

Comfort Bungalow bouwnummer 6
Gelegen op de achterste rij met veel vrij zicht en 3 meter hoger gelegen dan de woningen op de voorste rij, hoogte boven zeeniveau 315 meter, perceelgrootte ca. 568 m2
Koopsom €254.320,- inclusief 23% btw (€206.764,23 exclusief btw)

Comfort Bungalow bouwnummer 8
Door omstandigheden is deze woning weer beschikbaar gekomen. Gelegen op de achterste rij met veel vrij zicht en circa 5 meter hoger gelegen dan de woningen op de voorste rij, hoogte boven zeeniveau 317 meter, perceelgrootte ca. 770 m2 (de allergrootste kavel op het project!)
Koopsom €272.500,- inclusief 23% btw (€209.825,- exclusief btw)

Bewust heeft Portugal Comfort Living er voor gekozen om op het eerste woonproject ruime huizen te bouwen met een zeer goede isolatie. We zien namelijk dat de belangstelling om permanent of semipermanent in Portugal te gaan wonen toeneemt. In plaats van alleen maar een paar weken op vakantie te gaan of te overwinteren op grote vakantiecomplexen waar in de winterperiode vaak weinig te doen is, wat het gevoel van eenzaamheid vaak alleen maar vergroot.

Juist om dat te voorkomen zijn de projecten van Portugal Comfort Living kleinschaliger van opzet maar wel met grotere huizen. Ook wanneer je de woningen met vakantieparken voor de verhuur in Nederland vergelijkt dan zie je dat het aantal m2 oppervlakte bij de Portugal Comfort Living Huizen veelal groter is.

De tien Comfort Bungalows op de projectlocatie in Canedo de Basto zijn bruto 130 m2 groot inclusief een veranda van bijna 15 meter breedte.

Comfort Bungalows – Indeling en Afmetingen

Indeling

De huizen zijn groot opgezet met twee ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer, een grote woonkamer met open keuken en een gastentoilet. Omdat de binnenhoogte bijna 260 cm is, ontstaan veel mogelijkheden voor kasten tot aan het plafond. Denk daarbij aan de wanden in de twee slaapkamers aan de zijde van de badkamer. In de keuken kan je bijvoorbeeld aan één zijde kasten tot aan het plafond plaatsen. Ook in de bijkeuken zijn er veel mogelijkheden voor opbergen. Kasten kunnen hier in de Minho van Portugal op maat gemaakt worden tegen een aantrekkelijk bedrag en natuurlijk met ambachtelijke kwaliteit.

Slaapkamer als Kantoor

Veel kopers zijn met twee of alleen. Dan zijn er ook mensen die kiezen om één van de slaapkamers als kantoor in te richten met de daarbij behorende kastruimte.

Mede-eigendom van groot zwembad

Voor de vermelde koopsom wordt je tevens mede-eigenaar van het gezamenlijke zoutwater-zwembad op het middenterrein met zonneterras en een grote relaxtuin rondom het zwembad (de totale oppervlakte van dit middenterrein is circa 625 m2, het zwembad zelf is 13 meter lang en 7 meter breed).
Alle bewoners kunnen daarnaast samen invulling geven aan het stuk grond/deels hellende terrein aan de zonzijde van de heuvel (bijvoorbeeld een gezamenlijke moestuin/fruittuin) waarop het project gelegen is.

Informeer bij het projectteam welke vele extra’s er nog meer bij de prijs zijn inbegrepen!

Heb je interesse, neem dan snel contact op om te horen of kavel 6 nog beschikbaar is.

Meer informatie gewenst?
Bekijk dan eerst hier de vorderingen van de bouw: https://www.youtube.com/watch?v=mXEq5Cc3mH4

Wat is allemaal in de prijs inbegrepen

-A + Pelletkachel in de woonkamer  en slaapkamers badkamers A + paneelverwarming
-A + Warmwatervoorziening
-Aluminium ramen en deuren met A+ dubbel glas
-70 aangelegde elektriciteitspunten
-Wand en vloertegels in badkamers
-Vloertegels in het gehele huis.
Het leggen van de tegels is inclusief.
-Sanitair
-Bestrating eigen toegangspad en parkeerplaats
-Schilderwerk binnen en buiten
-Keukenruimte: standaard aansluitpunten voor water en elektriciteit. Keukeninrichting is niet inbegrepen en dient door koper na oplevering van de woning zelf geregeld te worden
-Elektrische rolluiken
-Aansluiting voor tuinberegening vanuit de gemeenschappelijke grondpomp
-Architectkosten


En verder zijn de navolgende gemeenschappelijke zaken inclusief:
-Gemeenschappelijk aangelegd zoutwater zwembad
-1500 m2 meter Portugese granieten muren
-2300 m2 Portugese keitjes straatwerk
-Aangelegd gemeenschappelijk groen
-Gemeenschappelijke waterpomp (grondwater) ten behoeve van tuinberegening

Voor het onderhoud van het gemeenschappelijk terrein zijn de kosten op datum van akte Euro 50,– per maand. Het is onderling tussen de bewoners af te spreken om het bedrag te veranderen zonder tussenkomst van de projectontwikkelaar.


Comments are closed