De streek Minho is het favoriete vakantiegebied voor de Portugese bevolking. Wat hier vooral opvalt is dat mensen er voor elkaar zijn en elkaar helpen zonder daar iets voor terug te verwachten. Dat zit hier in de Minho streek van Portugal in de genen van mensen. Projectontwikkelaar Jack Bastiaansen, die al een aantal jaren in deze streek woont, merkt elke dag weer dat hier geen discriminatie en geen sociale onrust is. Goedkoper leven in de Minho

De streek Minho in Portugal is de groenste streek van Portugal met in alle jaargetijden aangenaam weer. Pitorreske marktstadjes, heerlijk en goedkoop uit eten en sprankelende vinho verde (‘groene wijn’), het religieuze centrum Braga, Ponte de Lima met haar beroemde brug en het nationale park Peneda-Gerês… Het zijn maar enkele van de vele bezienswaardigheden in deze regio. Niet voor niets noemen de Portugezen de Minho van Portugal het mooiste en meest authentieke gebied van hun land. Dit is er allemaal te doen in de Minho

Binnen 1 uur tijd ben je op het vliegveld Porto.

De Comfort Bungalows en De Nature Houses worden door Portugal Comfort Living gerealiseerd in de Minho streek. De natuur in de Minho is adembenemend om eindeloos te wandelen, te fietsen, te varen en te zwemmen. Voor paardenliefhebbers is de Minho streek bij uitstek geschikt om urenlang paard te rijden in de natuur. In een klein uurtje rijden vanaf luchthaven Porto ben je ’thuis’ om te genieten van alles wat de streek te bieden heeft.

Zie de projecten in Google Earth.

Het eerste bouwproject Comfort Bungalows ligt in Canedo de Basto, afslag Dentro. Dat is op slechts 6 kilometer afstand van Arco de Baulhe met alle voorzieningen en 12 kilometer afstand van Cabeceiras de Basto met alle voorzieningen. Via het naast het project gelegen fietspad kun je er zelfs naar toe wandelen (aanrader!).

Het project Nature Houses ligt hier vlakbij. Met de auto rijd je hier binnen 5 minuten naar toe en lopend zijn de projecten slechts 20 minuten van elkaar gelegen.

De coördinaten van het project Comfort Bungalows voor Google Earth zijn: 41º27’1.09″N  7º57’29.81″W Als je hier klikt zie je het terrein in Google Earth vanaf boven en kan je in en uitzoomen over de omgeving. Het openen van Google Earth duurt even. Google Earth kan je ook via de link installeren als je het nog niet hebt.

BEKIJK OMGEVINGSVIDEO (deze is al weer lang geleden gemaakt; inmiddels is er al veel gebouwd)

Comments are closed