Easy Living Projecten wordt door projectontwikkelaars ingeschakeld voor de verkoop en informatieverstrekking aan consumenten. De actuele aangeboden projecten kunnen afkomstig zijn van één of meerdere ontwikkelaars. De verstrekte informatie is altijd afkomstig van de betreffende ontwikkelaar en is tijdsafhankelijk waardoor deze snel achterhaald kan zijn. Vergewis u er altijd van dat u over de meest actuele informatie beschikt.Maandelijkse informatiedag


Wil je graag persoonlijk informatie ontvangen over een project waar je interesse naar uitgaat?
Geef je dan op voor de maandelijkse project-informatiedag.
Easy Living Projecten ontvangt je graag in Alkmaar om al je vragen te beantwoorden.

Wanneer:   iedere 2e zaterdag van de maand
Tijd:       van 11.00 uur tot 15.00 uur

Locatie:   Alkmaar aan de Oosterweezenstraat 6B (parkeren kan in de parkeergarage onder het kantoor)

Maak alvast een afspraak voor één van de volgende informatiedagen:

– zaterdag 11 maart 2023
– zaterdag 08 april 2023
– zaterdag 13 mei 2023©  Copyright 2023 – Easy Living Projecten

E-mail: info@easylivingprojecten.com
Tel: +31 6 229 86 258

Vermelde prijzen kunnen zonder voorafgaand bericht wijzigen en zijn afhankelijk van het prijs instapmoment waarop tot aankoop wordt overgegaan. Vraag naar de actuele prijzen en beschikbaarheid. 

Aan de op deze website vermelde informatie, prijzen en afmetingen kunnen geen rechten worden ontleend. Easy Living Projecten wordt voor de verkoop ingeschakeld door projectontwikkelaars en werkt onafhankelijk. Verstrekte informatie is altijd afkomstig van de projectontwikkelaar en is tijdsafhankelijk waardoor deze snel achterhaald kan zijn. Vergewis u er altijd van dat u over de meest actuele informatie beschikt.