Easy Living Projecten informeert en adviseert toekomstige bewoners
bij de keuze en de aankoop van een woning op de aangeboden projecten in Noord-Portugal.


Easy Living Projecten verkoopt in opdracht van projectontwikkelaars tegen de door de ontwikkelaar vastgestelde prijzen.
Voor kopers zijn aan de informatieverstrekking geen extra kosten verbonden. 

Behalve de huidige verkoopadvisering voor projectontwikkelaar Portugal Comfort Living kunnen in de toekomst ook projecten van andere ontwikkelaars, waarvan het aanbod past binnen ons portfolio, worden aangeboden.

Daarnaast kunnen in de toekomst ook rechtstreeks diensten aangeboden gaan worden aan eigenaren van de eerder verkochte woningen. Denk hierbij aan advisering op het gebied van verkoop, presentatie of het zoeken van deskundige samenwerkingspartners voor de verkoop, verhuur of het beheer/property management van de woningen. Wij houden u graag op de hoogte over deze ontwikkelingen maar neem gerust contact op indien u hier vragen over heeft.

Omdat de adviseurs van Easy Living Projecten vanaf het prille begin nauw betrokken willen zijn bij de ontwikkeling en de bouw zijn zij goed op de hoogte van alle bijzonderheden en kennen zij de projecten goed.©  Copyright 2023 – Easy Living Projecten

E-mail: info@easylivingprojecten.com
Tel: +31 6 229 86 258

Vermelde prijzen kunnen zonder voorafgaand bericht wijzigen en zijn afhankelijk van het prijs instapmoment waarop tot aankoop wordt overgegaan. Vraag naar de actuele prijzen en beschikbaarheid. 

Aan de op deze website vermelde informatie, prijzen en afmetingen kunnen geen rechten worden ontleend. Easy Living Projecten wordt voor de verkoop ingeschakeld door projectontwikkelaars en werkt onafhankelijk. Verstrekte informatie is altijd afkomstig van de projectontwikkelaar en is tijdsafhankelijk waardoor deze snel achterhaald kan zijn. Vergewis u er altijd van dat u over de meest actuele informatie beschikt.