Easy Living Projecten-Expat Property Sales & Rentals adviseert toekomstige bewoners
bij de keuze en de aankoop van een nieuwbouw woning of appartement in Noord-Portugal.

Diensten – Easy Living Projecten:

Momenteel wordt Easy Living Projecten ingeschakeld door projectontwikkelaar Jack Bastiaansen voor de verkoop van een aantal verschillende projecten die hij ontwikkelt met zijn bedrijf Easy Living Portugal.

Easy Living Projecten verkoopt in opdracht van de projectontwikkelaar tegen de door de ontwikkelaar vastgestelde prijzen. Voor u als koper zijn aan de informatieverstrekking en begeleiding geen extra kosten verbonden. 

Behalve de huidige verkoopadvisering voor Easy Living Portugal kunnen in de toekomst ook projecten van andere ontwikkelaars, waarvan de werkwijze en het aanbod passen binnen ons portfolio, worden aangeboden.

Daarnaast zullen in de toekomst ook rechtstreeks diensten aangeboden gaan worden aan eigenaren van de eerder verkochte woningen en appartementen. Denk hierbij aan verkoopbegeleiding of het zoeken van deskundige samenwerkingspartners op het gebied van verhuur en property management. Wij houden u graag op de hoogte over deze ontwikkelingen maar neem gerust contact op indien u hier vragen over heeft.

Omdat de adviseurs van Easy Living Projecten vanaf het prille begin nauw betrokken willen zijn bij de ontwikkeling en de bouw zijn zij goed op de hoogte van alle bijzonderheden en kennen zij de bewoners goed.©  Copyright 2021 – Easy Living Projecten

E-mail: info@easylivingprojecten.com
Tel: +31 6 229 86 258

Vermelde prijzen kunnen zonder voorafgaand bericht wijzigen en zijn afhankelijk van het prijs instapmoment waarop tot aankoop wordt overgegaan. Vraag naar de actuele prijzen en beschikbaarheid. 

Aan de op deze website vermelde informatie, prijzen en afmetingen kunnen geen rechten worden ontleend. Easy Living Projecten wordt voor de verkoop ingeschakeld door projectontwikkelaars en werkt onafhankelijk. Verstrekte informatie is altijd afkomstig van de projectontwikkelaar en is tijdsafhankelijk waardoor deze snel achterhaald kan zijn. Vergewis u er altijd van dat u over de meest actuele informatie beschikt.