In eerdere berichten heeft u kunnen lezen over de zoektocht en de aankoop van een geschikte locatie voor de bouw van het project “Nature Houses”. In dit bericht zullen wij u regelmatig een update geven met betrekking tot de terreinontwikkeling.

01 november 2021:
Momenteel wordt achter de schermen druk gewerkt aan al het noodzakelijke papierwerk met betrekking tot de (gemeentelijke) vergunningen. Dit kost in Portugal vrij veel tijd maar hopelijk kan in het nieuwe jaar gestart worden met de nodige grondwerkzaamheden. Vanwege de hoogteverschillen is dit niet alleen een stuk arbeidsintensiever dan we in Nederland gewend zijn maar vergt het ook een stuk meer rekenwerk voor de aannemer.

Projectontwikkelaar Jack Bastiaansen laat het unieke terrein en de geplande kavelindeling zien


Als alles naar wens verloopt, is het de bedoeling dat projectontwikkelaar Easy Living Portugal in maart 2022 de eerste woning gaat bouwen. Aspirant-kopers die niet ‘vanaf tekening’ durven te kopen, hebben dan de mogelijkheid om met eigen ogen niet alleen de dan nog beschikbare kavels te komen bekijken maar ook een woning in aanbouw te zien. Zo kunnen zij zich overtuigen van de prachtige ligging en ruimte van de kavels (dicht bij de natuur, grote afmetingen en mooie zichtlijnen) en van de afmetingen en bouwkwaliteit van de Nature Houses zelf.

Hieronder een paar foto’s voor een indruk van de prachtige locatie:

Globale zichtlijn voor de kavels A9 en A10
Ongeveer het uitzicht vanaf kavels A2 en A3
Overzicht van een flink deel van het terrein zoals het er op 1-11-2021 bij ligt
Bij de terreinverdieping waar de varens staan (rechts op de foto), is de ontsluitingsweg naar de verschillende kavels gepland
Zicht richting kavels A1 en A2

Projectontwikkeling: Easy Living Portugal
Aannemer: SenseTec
Verkoop en informatie: Easy Living Projecten – Expat Property Sales & Rentals

Comments are closed