Toekomstbestendig
Portugal Comfort Living ontwikkelt toekomstbestendige woningen in kleinschalige projectvorm. Daarbij wordt heel veel aandacht besteed aan een duurzame bouwwijze en – zeker naar Portugese maatstaven – bovengemiddelde isolatievoorzieningen. Zo wordt er ‘gasloos’ gebouwd en blijven onze woningen koel in de zomer en warm in de winter zonder dat daar veel energie verbruikende apparaten als airco’s en warmtepompen voor nodig zijn.

Op basis van de woonwensen van bewoners
Portugal Comfort Living ontwikkelt woningen zoveel mogelijk volgens de actuele wensen van bepaalde groepen mensen. Doordat wij al jaren vaste deelnemer zijn van bijvoorbeeld de Second Home Beurs in Nederland en in Vlaanderen en daar veel geïnteresseerde kopers spreken, zijn wij goed op de hoogte van de woonwensen van onze toekomstige bewoners. Zo bouwen wij nooit grootschalige complexen waar eigenaren vaak lángs elkaar heen leven in plaats van mét elkaar, bouwen wij woningen altijd in projectmatige vorm met minimaal 10 woningen en bouwen wij appartementsgebouwen juist met een maximum van 3 woonlagen. Door zó projecten te ontwikkelen, respecteren we de privacy van toekomstige bewoners en garanderen we de sociale cohesie.

Past u binnen zo’n groep? Dan ziet u uw eigen wensen en behoeften vast terug in één van onze projecten zoals het eerste woonproject met 10 Comfort Bungalows of de 10 Nature Houses. Wie weet zit er een woning bij die precies past bij wat u en uw gezinsleden nodig hebben.

Met zorg voor de omgeving en zonder winstoogmerk
Woongeluk ontstaat wanneer een comfortabel (t)huis samenkomt met een prettige leefomgeving. Daarom wordt er op de woonprojecten van Portugal Comfort Living altijd een gemeenschappelijke plek gerealiseerd waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten wanneer daar behoefte aan is. Gewoon even bijpraten aan het einde van de dag, samen eten, hulp vragen of bieden, (tuin)gereedschap delen of samen plannen maken.

Zo is er bij de Comfort Bungalows sprake van een groot gemeenschappelijk middenterrein met zwembad en ontmoetingsplek en is er op de grond tussen de granieten muren meer dan voldoende ruimte voor een gezamenlijke moestuin of het planten van fruitbomen.

Omdat zelfvoorzienendheid en samen delen twee belangrijke basisuitgangspunten zijn voor alle projecten, betalen kopers hier geen meerprijs voor. Zo wordt het financiële rendement van elk project omgezet in maatschappelijk rendement voor de bewoners en worden eventuele resterende middelen gebruikt om volgende projecten met een sociaal karakter te realiseren.

Lees hier meer over wat Jack met al zijn woonprojecten wil bereiken.

Comments are closed